Martin Myhre til Morgenstern

Martin Myhre er ansatt som ny produsent i Morgenstern. Han kommer sist fra produksjonsselskapet Giants & Toys, som han har vært med å bygge opp i Norge. – En perfekt start på et nytt tiår, sier Myhre.

95602 d05bf original
Fra venstre: Yakob Dahl Changezi, Ole Hustad, Martin Myhre og Erlend Westnes. Foto © Morgenstern

I tillegg til Martin Myhre består Morgensterns filmavdeling av produsent Yakob Dahl Changezi og regissør Erlend Westnes.

– Vi gjorde over 20 filmproduksjoner internt i 2019, og ting tyder på at det blir enda flere i 2020. Med Martins erfaring og kvaliteter er vi enda bedre rustet for dette, sier daglig leder Ole Hustad i Morgenstern.

– Morgenstern er et reklamebyrå, men vi ser at produksjon av reklamefilmer etterspørres i økende grad. Da er det viktig for oss å kunne tilby samme høye kvalitet som de rene produksjonsselskapene, sier Hustad.

– Levende lyd og bilde er ofte den beste måten å skape følelser på, og filmproduksjoner er ofte kjernen i våre kampanjer. Vi er opptatt av å jobbe smartere. At vi satser enda hardere på film er fordi vi ser at dette gir oss konkurransefortrinn. Ingen kan bli best på alt, men Morgenstern har som ambisjon å bli Norges beste reklamebyrå og et sinnsykt bra produksjonsselskap.

Mener alvor med film

Myhre kommer sist fra det svenske produksjonsselskapet Giants & Toys. At han nå tar steget over til byråsiden begrunner han med at Morgenstern har et høyt ambisjonsnivå på produksjonssiden.

– Morgenstern satser sterkt på film og produksjon, og har vist at de er en aktør å regne med her også. Det å få jobbe enda tettere på kreatørene og de strategiske prosessene blir spennende, sier Myhre.

– Morgenstern jobber med kunder som våger å satse på kreativitet, så jeg gleder meg masse til å se hva 2020 har i vente, avslutter Myhre.