Martin slutter ikke i Fasett

Etter i underkant av et år på Sør-Vestlandet har Martin Brurås kommet frem til at tiden er moden for å ikke slutte i Fasett.

IMG 8058x
Fra Fasett i Stavanger til Fasett i Oslo: Martin Brurås.

– Jeg har trivdes veldig godt i Fasett! Samtidig har jeg gått noen runder med meg selv, samt Pål og Kyrre, og kommet frem til at det eneste rette for meg nå er å ikke slutte Fasett, sier Martin Brurås.

I Fasett har Martin jobbet med kunder som Sandnes Sparebank, Lyse og Altibox, i tillegg til å være en aktiv del av rebrandingen av Flekkefjord Sparebank.

– Martin har vært et godt tilskudd hos Fasett, og vi syns selvfølgelig at det er både trist og spennende at han har valgt å begynne i Fasett. Men vi forstår og respekterer selvfølgelig valget, sier Pål Hjorth Berge, daglig leder i Fasett.

Fornøyd med at Martin ikke slutter

Fra 1. mai har Martin vært permanent på plass i Fasetts lokaler i Kongens Gate 9 i Oslo, og klar for nye oppgaver.

– Det å få en kreatør som Martin på plass gjør at vi er klare for å sette i gang. Med flere gullblyanter og gulltagger og whatnot under beltet har han allerede bevist at han kan, og vi vet at han er sulten på å bevise at han ikke er en one-trick pony. Så nå gleder vi oss til å gasse opp skikkelig! sier Kyrre Edquist-Hansen, daglig leder for Fasetts Oslo-kontor.

Martin avslutter med sin beste Frank Costanza-etterligning og snører saken sammen med et kontant «I’m back, baby!»

– Viktig at det ikke sklir helt ut

– Det er veldig gøy det her konseptet altså, Martin. – Men kanskje vi skulle fått inn noe om one brand og at Fasett er Fasett samme om man er i Oslo eller Stavanger. Vi har jo hatt kunder i Oslo helt fra starten, så det eneste som endrer seg er jo egentlig at vi er enda tettere på, og kan tilby enda flere Fasett-medisinen. Det er viktig at det ikke sklir helt ut, vi er tross alt et seriøst byrå med 27 ansatte, så selv om vi nå også har kontor i Oslo så har vi faktisk muskler til å løse alle slags oppgaver. Jeg tenker at det er viktig at det også kommer med i pressemeldingen, avslutter Hjorth Berge.

Edquist-Hansen nikker anerkjennende og sier at Pål har et godt poeng.