Martine Bue til Dinamo

Dinamo fortsetter å styrke seg «med særdeles dyktige, fine og hyggelige folk». Martine Bue er nå på plass som prosjektleder.

Martine
Martine Bue er ny prosjektleder i Dinamo. Hun har syv år som prosjektleder i GK bak seg. Foto: Dinamo

– Endelig kan vi ønske velkommen til prosjektleder Martine Bue som allerede holder stødig i design- og digitalprosjektene våre, forteller Turid Rønningen, leder av Dinamo Design.

– Martine har en råsterk kombinasjon av erfaring med prosjektledelse i flere kommunikasjonsgrener. I tillegg stiller hun med et stødig og klartenkt hode, og en varme for både fag og folk som er umulig ikke å bli smittet av!

Martine har over syv år i Geelmuyden Kiese bak seg, hvor hun hovedsakelig jobbet med reklame- og designprosjekter. I tillegg har hun en bachelor grad i Kultur og kommunikasjon fra UiO og en master i Internasjonale Studier fra Stellenbosch University i Sør-Afrika.

– En del av gjengen

– Det føltes veldig riktig å bevege meg til Dinamo etter så mange år i Geelmuyden Kiese. Dinamo har et tverrfaglig miljø med masse bra folk som jeg gleder meg til å jobbe mer med. Jeg har blitt tatt veldig godt imot fra dag én og føler meg allerede som en del av gjengen, forteller Martine.

Martine har allerede brynt seg på flere av Dinamos kunder, med prosjekter som strekker seg fra pakningsdesign til kollektivtransport, byutvikling og leverandørindustrien

– Jeg har fått et skikkelig bra designteam rundt meg som jeg stadig lærer noe nytt av. Og så har vi det veldig gøy sammen, både sosialt og på jobb!