Maskinen øker ytelsen

Regissør Preben Winther Hansen blir en del av merkevareselskapet Maskinen.

90262 17882 original
Maskinen ble etablert i 2010 og består av partnerne (f.v.) Jon Frogner, Per Øivind Bang, Preben Winther Hansen og Ketil Winther Løkke.

Preben Winther Hansen kommer fra rollen som regissør og partner i filmselskapet Ellioth & Winther Film, som han startet for seks år siden.

– Maskinen jobber strategisk med branding og historiefortelling. Film er et sterkt og effektivt virkemiddel i den sammenhengen, som flere kunder har behov for i forskjellige faser. Det å få en kreativ og strategisk ressurs som Preben på laget, ser vi som en stor styrke, sier daglig leder Per Øivind Bang.

I Maskinen skal Winther Hansen være ansvarlig for produksjon av film og levende bilder til selskapets kunder og prosjekter.

– Jeg gleder meg til å bli en del av et ambisiøst og hyggelig miljø som Maskinen. Det å samle personer med kompetanse på merkevarestrategi, kreative uttak, filmproduksjon, manus og tekst i samme selskap er veldig spennende. Vi er allerede i gang med flere spennende kunder, sier Winther Hansen.

Tuftet på samarbeid

I årenes løp har Maskinen og Winther Hansen samarbeidet på titalls kunder, og de har blant annet levert profilfilmer til Flokk, HÅG, Lillelam, Fimbulvetr og Xeneta. Byrået skal med denne satsningen kunne levere produksjoner selv, men det betyr ikke at de slutter med å søke samarbeid.

– Som et lite og spisset selskap på utvikling av merkevarer samarbeider vi med andre flinke folk i våre leveranser. I identitetsprosjekter har vi blant annet jobbet med designbyråene Heydays, Bielke&Yang, Minsk og illustratør/designer Robin Snasen. Vi har også produsert film sammen med blant andre Babusjka og Copenhagen Film Company. Vi kommer til å fortsette å samarbeide når oppgaven krever det, avslutter Bang.