Mathias Fischer fra TV 2 til TRY Råd

Politisk kommentator Mathias Fischer i TV 2 blir ansatt som ny rådgiver i TRY Råd. – Jeg gleder meg til å starte og bruke erfaringen min i et av landets fremste miljøer på strategi, kreativitet og teknologi, sier Fischer.

94463 a71bb original
Mathias Fischer og Sindre Beyer.

Mathias Fischer er i dag politisk kommentator i TV 2, før det var han kommentator i Bergens Tidende. Fischer har politisk bakgrunn fra Venstre og var vararepresentant for Hordaland etter stortingsvalget 2003.

– Fischer er en av landets fremste på samfunnsanalyse og politikk. Hans erfaring og kunnskap blir veldig verdifull for oss i TRY-huset, og ikke minst vil våre kunder dra stor nytte av ham. Jeg er sikker på at vi kommer til å få stor glede av Mathias og hans kompetanse. Han har en god penn, er kreativ og har stor kunnskap om både politikk og næringsliv, sier daglig leder Sindre Beyer i TRY Råd.

Fischer starter i TRY Råd 1. oktober og vil jobbe i team med flere andre profiler som har lang erfaring fra politikk og journalistikk.

– Jeg gleder meg til å starte i ny jobb hos TRY Råd og ser frem til å jobbe på en av landets mest spennende og kreative arbeidsplasser. Jeg vil fortsatt jobbe med politikk og samfunn, men fra et annet ståsted enn i dag. Det unike ved TRY er bredden og muligheten man får til å jobbe på tvers av fagmiljøer og med mange forskjellige kunder, sier Fischer.