Mathilde blir ny SoMe-rådgiver hos JCP PRAD

Mathilde Paulsen (25) er ansatt som ny sosiale medier-rådgiver hos PR- og Reklamebyrået JCP PRAD. – Det er drømmearbeidsplassen.

Jcpsome
Mathilde Paulsen og Lars Eia Kirkholm. Foto: JCP PRAD

Mathilde Paulsen har en mastergrad i Medieutvikling – Medier og kommunikasjon fra OsloMet, og kommer fra kommunikasjonsavdelingen hos Rambøll, der hun jobbet med sosiale medier, optimalisering av nettsidene og bistod med employer branding. Hun har også tidligere jobbet i Pickatale, som markedskoordinator med hovedansvar for SoMe-strategi i Norge, Sverige og Danmark, i tillegg til influensermarketing og annonsering.

– I Mathilde har vi sikret oss et ungt og fremadstormende talent, som allerede har bøttevis med god og relevant erfaring, sier byråleder Lars Eia Kirkholm.

– I tillegg er hun et perfekt tilskudd til den gruppa vi er så stolte over å ha skapt i JCP PRAD, der faglig kvalitet og det å være et hyggelig og sosialt menneske går hånd i hånd, fortsetter han.

Hovedpersonen selv er lykkelig over å være på plass hos sin nye arbeidsgiver.

– Jeg har fulgt med på JCPs arbeid lenge, og alltid blitt imponert over det de har fått til. Dette har gjort JCP til en drømmearbeidsplass, sier Mathilde.

– Jeg har kriblet etter å komme i gang, og gleder meg til å bli inspirert av dyktige og kreative mennesker. De første ukene har vært veldig bra, og jeg føler jeg har trukket vinnerloddet, følger hun opp.