Maverix henter ny leder for konsept fra Apriil

Kommunikasjonshuset Maverix forteller at de er i sterk vekst, og at de nå henter Jannicke Josefsson-Ruud som leder for konsept og reklame. Josefsson-Ruud kommer sist fra stillingen som daglig leder i Apriil PR Oslo, og har lang fartstid i bransjen fra blant andre Trigger, MediaCom og JCP PRAD.

IMG 2460
Føles som å komme hjem: Linda Norheim og Jannicke Josefsson-Ruud. Foto: Maverix

Maverix ble etablert av erfarne ledere fra reklame og TV i 2018, og teller i dag over 40 fast ansatte med lokaler på Aker Brygge i Oslo og i Vaskerelven i Bergen.

– They had me at hello, eller ihvertfall etter et par setninger om hvordan de tenker kommunikasjon nå og fremover, spøker Josefsson-Ruud. – Modellen Maverix driver byrået etter, treffer på megatrendene i bransjen og jeg har klokketro på at denne riggen er en vinner både for eksisterende og fremtidige kunder. I Maverix får jeg brukt hele bredden av min kompetanse og erfaring og er omgitt av ekstremt dyktige fagfolk i alt fra TV produksjon til redaksjonelt innhold og selvfølgelig innen mitt eget felt, reklame og PR, sier en entusiastisk Josefsson-Ruud. Hun legger til at hun er veldig glad for å være tilbake i tett samarbeid med tidligere kollega og byråleder i Maverix, Linda Norheim. – Det føles som å komme hjem, avslutter hun.

Store vekstambisjoner

Byråleder Linda Norheim ser positivt på fremtiden.

– Jeg er veldig stolt av jobben som flokken vår har lagt ned de siste årene. For å kunne leve opp til dette, må vi ha de riktige folka. Jeg har jobbet sammen med Jannicke i mange år i MediaCom, så jeg vet godt hvilken ressurs hun er, og er veldig glad for at våre karriereveier krysses igjen. Jannicke har en perfekt bakgrunn for oss i Maverix. Hun vil være en sterk bidragsyter i vårt arbeid innen strategi, konseptuell og kreativ kommunikasjon, avslutter Norheim.

Om Maverix

Kommunikasjonshuset Maverix har nå nærmere 40 ansatte og har kunder som TV 2, Aker Biomarine, Empet, Fleks, Santa Maria, Gassnova, Fleks, Andfjord Salmon, Ørn Software, Innovasjon Norge og Visit Norway.