Mer innovasjon i SDG

Mads Bruun Høy og Hanna Petrine Munkeby styrker Scandinavian Design Groups satsning på vekst og innovasjon.

12215 8dd5f original

– Stadig flere kunder har behov for å tydeliggjøre sin innovasjonssatsing og ikke minst realisere sine vekstambisjoner. Nå dobler vi kapasiteten. Vi er glade for å få Mads Bruun Høy med på laget som Client Director Innovation og Hanna Petrine Munkeby som Interaction Designer & Innovation Planner, forteller administrerende direktør Jannicke Øiaas.

Mads Bruun Høy er utdannet Kaospilot fra Århus, Danmark. Han har 10 års erfaring som innovasjonsrådgiver, coach og prosessleder. Han er også en sertifisert Improve-konsulent fra EU og har drevet med benchmarking av innovasjonsevnen til små og mellomstore bedrifter i Europa. Han kommer sist fra Devoteam der han jobbet som seniorrådgiver innen innovasjon.

– Jeg er veldig glad for å være et sted hvor jeg kan hjelpe og følge kundene lenger inn i innovasjonsprosessen, fra strategiske intensjoner til nye produkter, tjenester og forretningsmodeller, hele veien ut til markedet. I en stadig raskere og mer kompleks verden blir visualisering den nye grammatikken. Merkevarer må gjøre noe for å redefinere seg, og jeg ser frem til å hjelpe kloke kunder til mer Brand Innovation, sier Bruun Høy.

Dataspill og Pecha Kucha
. Hanna Petrine Munkeby har over fem års erfaring innen interaksjonsdesign og grafisk design. Hun har drevet eget firma med oppdrag for mange design- og reklamebyråer, og har også flere år bak seg som spillanmelder på radio og arrangør av inspirasjonskveldene Pecha Kucha på DogA. Hun har vært ansatt som frilanser i Scandinavian Design Group i over ett år, men er nå offisielt en del av byrået.

– Etter mange år som frilanser var det på tide å børste bort mine «commitment issues» og knytte seg til et byrå. Jeg er veldig glad for at Scandinavian Design Group ville ha meg fast i sin stall. I tillegg til å jobbe med digitale prosjekter som interaksjonsdesigner får jeg mulighet til å jobbe mer strategisk i min nye rolle. Jeg skal som planner være med å utvikle innovasjonsarbeidet og drive spennende innovasjonsprosesser, sier Munkeby.

Foto: Nina Sortland