Metric utvider

Metric Design har flyttet til nye lokaler i Prinsens gate og har samtidig utvidet staben med prosjektleder Mari Ekkje og designer Andrea Tjøsvoll.

92257 a3a89 original
Fra venstre: designer Andrea Tjøsvoll, prosjektleder Mari Ekkje og daglig leder Carmita Carlsson.

Mari Ekkje kommer senest fra en prosjektlederstilling i JCP PR & Advertising hvor hun blant annet har jobbet med DNB Eiendom, OBOS, Den Stolte Hane, C More, Plan Norge, Nordfjord Kjøtt, Rema 1000 og DBS.

– Etter fem år som prosjektleder i en reklamebransje i voldsom endring, var det veldig riktig å ta skrittet over til Metric, hvor jeg nå får muligheten til å jobbe tettere og dypere med et spesifikt fagområde. Når det i tillegg er de flinkeste designerne i byen som gir meg sjansen, gleder jeg meg veldig til å få bidra med mine erfaringer fra reklamebransjen, men også fra min bakgrunn som fotograf. I så måte kjennes det også litt som å komme «hjem igjen», sier Mari Ekkje.

Andrea Tjøsvoll var først design-intern hos Studio Be-Poles i Paris og deretter designer hos Larssen & Amaral i Haugesund. Hos sistnevnte jobbet hun blant annet med British Museum, Sjøfartsdirektoratet og Haugesund Teater.

– Jeg har fulgt med på Metric helt siden studietiden, og jeg er veldig takknemlig for å få muligheten til å jobbe med noen av de beste folka i bransjen. Metric har et inspirerende miljø, faglig bredde og sitter på masse erfaring. Jeg gleder meg til å utvikle konsepter sammen med dem!

– Metric jobber med et stort spenn av ulike kunder og varierte oppdrag og Mari og Andrea passer perfekt inn i denne miksen, sier daglig leder Carmita Carlsson.

Metric teller til sammen åtte personer og jobber for tiden blant annet med Nasjonalmuseet, Hurtigruten, Arcus, Maarud, Bakehuset, Vega Scene, Lava Oslo og Oslo Business Region.