Mischa Hallberg gjør comeback i JCP: – Det er godt å være tilbake

Hallberg jobbet som eventmanager i JCP mellom 2015 og 2019, og er nå tilbake i Akersbakken 10.

5 S4 A37008481x
Mischa i midten, Tine til venstre og Astrid til høyre. Foto: JCP Event

– Vi er veldig glade for at Mischa vender tilbake til oss som prosjektleder for Event, forteller byråleder Tine Jensen.

– Da han var hos oss forrige gang viste han seg som en ekstremt dyktig eventprodusent, og en viktig kulturbærer. Hans kreative tilnærming til komplekse produksjoner og evne til å levere imponerende resultater gjorde ham til en sentral skikkelse i vårt team, forteller Jensen.

Siden sist har Mischa Hallberg vært i Splay One, der han jobbet med influencermarkedsføring, Feelgood, der han var innspillingsleder for TV-serien «Idrettsforeldre» med Henrik Elvestad, før han var prosjektleder i Schjærven Reklamebyrå.

– Jeg har gjort mye spennende de siste fire årene, men det er godt å være tilbake i JCP. Her føler jeg meg hjemme, og det er veldig gøy å være tilbake igjen, sier han.

Som prosjektleder for Event vil Hallberg være ansvarlig for å koordinere og lede JCPs arrangementer.

– Mischa bringer med seg en rik og variert erfaring fra ulike deler av bransjen. Hans nysgjerrighet og dedikasjon til å utforske nye muligheter gjør at han kommer med rikere kompetanse og tilnærming til prosjektledelse enn sist han var hos oss. Han har en særegen evne til å skape minneverdige opplevelser, og vi er overbeviste om at han vil bidra til å løfte våre prosjekter til nye høyder, avslutter Jensen.

Får følge inn dørene

Hallberg er imidlertid ikke den eneste inn portene på JCP-huset – inn kommer også Astrid Hasselknippe. Hun går inn i stillingen som eventmanager i JCP Event. Hasselknippe har en bachelorgrad i hotelledelse fra Hotellhøyskolen i Stavanger og en mastergrad i management fra Nova School of Business and Economics i Lisboa.

Astrid forteller at hun alltid har brent for å skape minneverdige opplevelser for andre, og at hun ikke var i tvil om at hun måtte søke da drømmestillingen hos JCP ble lagt ut.

– Takhøyden, mulighetene for å jobbe kreativt og den sterke kulturen er noe av det som appellerer mest ved JCP, forteller hun.

Jensen er strålende fornøyd med å ha Astrid med på laget.

– Hennes perspektiv og sterke faglige bakgrunn er en perfekt match for vår kreative kultur. Vi ser fram til å se henne blomstre i våre kommende prosjekter, sier hun.