Morten Nagel til HyperRedink

Med Morten Nagel på laget vokser produksjonsmiljøet for film og animasjon i HyperRedink til hele tretten personer.

Nagel
Morten Nagel. Foto © HyperRedink

Den erfarne filmprodusenten ble hentet fra Nordisk Film Shortcut og har over 20 års erfaring fra film, reklame og animasjon.

– Vi er veldig glade for at Morten kommer til oss. Han tilfører mye med sin lange erfaring, og blir en viktig brikke nå som vi har flere kunder som etterspør større og mer merkevarebyggende produksjoner, sier Tina Rueda, produsent og avdelingsleder for Frame, som er HyperRedinks film- og animasjonsavdeling.

– HyperRedinks voksende produksjonsmiljø for film og animasjon kan levere både små og store produksjoner. Samlingen av idé, filmproduksjon og digital distribusjon under samme tak er et strategisk valg for å sikre både effektive prosesser og fleksible og tilpasningsdyktige kampanjer. Morten Nagel vil bidra til å dekke det økende behovet for kreative, konseptuelle uttak som kan spille på lag med den redaksjonelle innholdsproduksjonen, der film naturligvis er et viktig element.

– Jeg gleder meg til å jobbe med et stort byrå i ryggen som jobber integrert med innhold og kreativitet og kanskje spesielt til å få jobbe tettere på idéprosessen. Personlig synes jeg også det er spennende å være med når byrået satser, forteller Nagel.

Han inngår som en av fire produsenter som til sammen har bakgrunn fra innholdsmarkedsføring, film, TV og reklame.

– Det sterke produsentleddet med erfaring fra både konseptuelt og redaksjonelt innhold gir HyperRedink mange ben å stå på, og sørger for både effektiv og konkurransedyktig filmproduksjon, avslutter Rueda.