Narrativ henter ansatt nummer fem

Sara Derrick går til byrået som innholdsprodusent og rådgiver.

Web optimalisert 6
Aleksander Rebaudo, Sara Bohlin Derrick og Johanne Koivunen Hoff. Foto: Narrativ

Minibyrået Narrativ fortsetter å vokse og utvider staben med ytterligere kompetanse innen rådgivning og innholdsproduksjon.

– I 2022 doblet vi staben og mer enn tredoblet omsetingen. Nå ruster vi oss for mer produksjon, totalkonsepter og merkevareutvikling for kundene våre i 2023, sier Aleksander Rebaudo, daglig leder i Narrativ.

Sara Bohlin Derrick kommer fra stillingen som markedskonsulent i Markedssjefene, og har erfaring fra prosjektledelse i digital utvikling hos Kreftforeningen og product marketing management i EF før dette. I Narrativ ansettes hun som innholdsprodusent og rådgiver.

– Sara skilte seg ut i intervjurundene som en selvsikker markedsfører med et kreativt og strategisk hode. Nå gleder vi oss til å introdusere henne for minibyråverden, hvor hun skal sitte tett på kundene og ha en nøkkelrolle i vår videre utvikling, sier kreativ leder Johanne Koivunen Hoff.

– Narrativ og jeg deler samme lidenskap for historiefortelling, i alle dens forskjellige former, så det føltes som en naturlig match. Jeg gleder meg veldig til å jobbe sammen mot et felles mål med så dyktige og trygge mennesker, og få tilføre ytterligere kompetanse til et allerede spennende miljø, sier Sara Bohlin Derrick.

For byrået som nå teller fem, starter året med jakten på en sjette.

– Nå er vi jo langt fra objektive, men inntrykket er at stadig flere ønsker å jobbe med mindre miljøer som kan være tett på og gjennomsiktige om alt fra prosess til nøyaktig hvor hver krone investert beveger seg. Det blir et spennende år, sier Aleksander Rebaudo.