Naustvik tilbake til McCann

Jarle Naustvik har returnert til McCann Digital og stillingen som kommunikasjonsrådgiver, etter 4 måneder som leder for rådgivermiljøet i IT selskapet Creuna.

– Vi merker større pågang etter tjenester som dokumenterer effekten av reklameinvesteringene kundene gjør. Derfor oppretter vi en innsiktsgruppe, på tvers av selskapene i McCann Worldgroup. Denne gruppen skal koordinere tjenestetilbudet vårt innen områder som målgruppe og medieinnsikt, kampanje- og brukertesting, tracking, SEO, merkevareovervåkning og webanalyse, sier Marius Zachariasen, leder av McCann Digital.

Naustvik har åtte års erfaring med digital markedsføring og har i tillegg til Creuna og McCann jobbet i Color Line, Océ og Media Nova.

– Jeg er utrolig glad for å være tilbake i McCann, og ser frem til å få jobbe med spennende kunder, dyktige og hyggelige kolleger, og i et miljø med sterk fokus på integrerte løsninger, uttaler Naustvik.

I den nye jobben vil han blant annet jobbe med kunder som StatoilHydro og Microsoft. I tillegg til rollen som rådgiver, vil Naustvik ha ansvar for å utvikle produkter innen digital innsikt.
Det digitale miljøet i McCann Worldgroup teller nå 40 spesialister.Annonse: