Netlife smeller til med syv nye kollegaer

Nye designere, innholdsrådgivere, teknologer og produktledere på vei inn til Netlife. Byrået rigger seg dermed for et hektisk og aktivt 2022.

Gruppebilde nyansatte 1
Fra venstre: Michael Hermansen, Anne Aagaard, Ida Notvik, Marte Nes og Sandra Warvik. Rune Aas og Malin Mildner var ikke tilstede på fotodagen. Foto: Cathrine Delp / Netlife

– Vi er så fornøyde med å ha sikret oss disse dyktige folka til laget vårt. De bidrar alle med ulik fagkunnskap, men felles for dem er at de er drivende dyktige på å skape gode resultater og smarte løsninger. De har med seg unik erfaring fra ulike sektorer og skal bidra til at vi styrker vår evne til å jobbe med helheten i kundeopplevelsen i oppdragene våre, samtidig som vi skal lage brukeropplevelser i verdensklasse, sier Beth Stensen, daglig leder i Netlife.

– Kundene våre trenger kompetanse som setter dem i stand til å koble kundeopplevelse mot forretningsmål. Vi skal styrke oss ytterligere på dette feltet i tiden fremover og bygge intet mindre enn Norges råest fagmiljø for produkt- og tjenesteutvikling, sier Stensen.

På vei inn i Netlife er Marte Nes som strategisk rådgiver produktledelse og prosjektleder Ida Notvik. Førstnevnte kommer fra jobben som leder for pris og brukerbetaling i Ruter mens Ida Notvik har jobbet som prosjektleder på Norsk Bergverksmuseum.

På innhold og kommunikasjon kommer Rune Aas fra jobben som konverteringsekspert og og analytiker i ARK bokhandel.

Tre designere er klare for Netlife. Anne Aagaard kommer fra Oslo Origo, Malin Milder fra Sopra Steria og Sandra Warvik fra Schibsted Partnerstudios.

På teknologi er Michael Hermansen godt i gang med å utvikle løsninger i Netlife. Han er nyutdannet innen design og selvlært programmerer på fritiden.

Felles for dem alle er at de kjenner godt til Netlife og er fornøyde med å bli en del av byrået som nå smykker seg med tittelen Årets teknologi- og designbyrå for syvende året på rad.

– Jeg har hatt en jobb-crush på Netlife lenge og har fulgt med på all kunnskap de deler i mange år. Produktene Netlife leverer er av høy kvalitet og det er noe jeg gleder meg til å være en del av, sier Sandra Warvik, nå designer i Netlife.