Nina Caroline Omtvedt er JCPs nye produksjonsleder

JCP henter fra NRK Underholdning: – Jeg har drømt om å bli JCPer siden 2008, forteller Omtvedt.

Nina Omtvedt Tine Jensen Lars Eia Kirkholmx
Tine Jensen, Nina Caroline Omtvedt og Lars Eia Kirkholm. Foto: JCP

Nina Caroline Omtvedt (35) kommer fra NRK Underholdning. Der jobbet hun blant annet med produksjoner som «LL35 Gaminghuset», «Spellemann, og mockumentaryen «Karpe: Ferdig, men ikke kom og tørk.»

– Vi er strålende fornøyde med å ha Nina på plass. Hun har masse god erfaring i bagasjen, som både kunder og kollegaer kan glede seg til å se mer av. Vi gleder oss til å få henne inn i et stadig voksende filmteam, sier byråledere for PR- og reklamebyrået JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm.

– Nina har vist en ordentlig god forståelse for bredden av film vi produserer, og vil hjelpe oss å håndtere den store etterspørselen vi har samtidig som vi ytterligere løfter film som produkt. Dette blir bra! fortsetter Byråleder i JCP Event, Tine Jensen.

I bagasjen har Omtvedt en bachelor i journalistikk, med fokus på radio og TV, i tillegg til et års fordypning i film fra Montclair State University i New Jersey, der hun blant annet studerte produksjonsledelse.

Startet tilfeldig med reklamefilm

– Jeg trodde jeg skulle lage dokumentarfilm, men startet tilfeldig med reklamefilm hos Fantefilm og bare elsket bransjen, forteller Omtvedt. – Etter hvert flyttet jeg meg til Motion Blur, Flambert og Morgenstern sin filmavdeling som produsent. Jeg har også jobbet med underholdningsprogrammer, TV-serier, fiksjonsfilm og musikkvideo.

Et godt øye til JCP har hun hatt lenge, og etter en liten flørt for snart to år siden, er hun nå endelig på plass i Akersbakken 10.

– Jeg var på min første JCP-fest i 2008, og oppdaget en ny verden. Etter det la jeg merke til fargerike camo-biler overalt, og drømte om å bli en JCPer.

– Da jeg så at JCP hadde etablert sin egen filmavdeling tok jeg kontakt og skrev litt kjepphøyt at de manglet en som meg og at jeg var interessert. Det endte i en samtale, og her er jeg nå. 15 år etter min første JCP-fest, gleder jeg meg over å kunne kalle meg JCPer, og jeg gleder meg til første fest som fullblods JCP-ansatt!

Som resten av filmteamet i JCP, vil Omtvedt jobbe på tvers av hele JCP-familien, som i tillegg til PRAD også omfatter JCP Event, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory.