NoA Ignite styrker designavdelingen

NoA Ignite, tidligere kjent som Making Waves, har nå fått på plass Hans Christian Øren som Head of Creativity & Engagement og Julie Sand Fuglum som Senior Business Designer & Sustainability Advisor. Aurora Brunvoll og Selvi Olgac er selskapets nyeste UX-designere.

Nye deisignere i No A Ignite
Fra venstre: Hans Christian Øren, Aurora Brunvoll, Julie Sand Fuglum og Marte Holmøy. Selvi Olgac var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: Aleksander Andersen

– Vår designavdeling teller i overkant av 60 konsulenter, og disse fire blir en sterk tilvekst for oss, sier Marte Holmøy, direktør for Experience Design i NoA Ignite.

Hans Christian Øren kommer fra stillingen som Kreativ leder i Bekk og er utdannet ved Central Saint Martins i London. Han har jobbet for kunder som Apple, Nike, Adidas og Hermés, og er en kløpper på å bruke historiefortelling og strategisk design for å styrke digitale merkevareopplevelser.

– Grunnen til at jeg ønsket å komme til NoA Ignite var at de har en lang historie med å koble strategisk design og teknologi for å løse komplekse oppgaver. Det er også en arbeidsplass som deler mine verdier: Vi ønsker å lage løsninger som forbedrer folks liv og kloden, sier han.

Gleder seg til å gå på jobb

– Nå har jeg vært her i noen måneder og jeg er så imponert over folkene, det virker som de kan løse hvilke som helst utfordringer de kommer opp i. I tillegg har vi en fantastisk ledelse som er imøtekommende og engasjerte. Jeg gleder meg til å gå på jobb hver dag og ser fram til hva vi klarer å utrette de neste årene, målet er å fortsatt være et ledende miljø innen design og teknologi, der kreativitet og innovasjon blomstrer.

Sogningen, som også står bak Oh Yeah Studio, skal nå lede en gjeng på 12 designere i det som internt kalles Studio 1.

Viktig bærekraft-rolle

Julie Sand Fuglum kommer til NoA Ignite fra start-up bedriften Tise og har tidligere også jobbet i Accenture. Som Senior Business Designer og Sustainability Advisor får Julie en viktig rolle i selskapet: Hun skal utvikle mer bærekraftige strategier og forretningskonsepter sammen med NoA Ignites kunder, blant annet gjennom sirkulære løsninger og ved å bruke klassisk innovasjonsmetodikk med en bærekraftig vri. Det er stor etterspørsel etter denne kompetansen, og Julie sitter på mye relevant erfaring.

Grønn innsatsgruppe

Hun er ikke den den eneste som kommer til NoA Ignite med et grønt hjerte. Aurora Brunvoll har tross sin unge alder godt fotfeste i bransjen. Hun kommer fra Sopra Steria og i 2019 fikk hun DOGA-merket Nykommer for masteroppgaven «Vi har en krise». Der satte hun fokus på klimakrisen og visualiserte den ved å bruke rasjoneringskort fra krigstiden. Hun sitter også i styret i Oslo-avdelingen til den frivillige organisasjonen Ladies, Wine & Design. Aurora går inn Creativity & Engagement-teamet, hvor hun skal jobbe med design av digitale produkter med fokus på brukeropplevelser og designsystemer.

Julie og Aurora er begge med i NoA Ignites «Green Task Force», som jobber med å utvikle selskapets bærekraftsinitiativer.

Ung gammel kjenning

Designeren Selvi Olgac er også et ungt tilskudd til designavdelingen, men hun er faktisk en gammel kjenning av NoA Ignite ettersom hun hadde et lengre internship hos byrået i 2019. Nå har hun funnet veien tilbake etter endt masterutdanning ved anerkjente UMEÅ Institute of Design i Sverige.

– Som intern merket jeg fort at NoA Ignite var et sted hvor jeg virkelig trivdes. Jeg fikk være en del av flere spennende prosjekter i et lærerikt og inspirerende arbeidsmiljø. Vi jobbet i tverrfaglige team, noe som gjorde at jeg utviklet meg som designer. Det var en selvfølge å komme tilbake til NoA Ignite, og det er fantastisk å være her. Jeg fikk også en skikkelig pangstart på arbeidshverdagen som en del av teamet som jobber for Allente (tidligere Canal Digital og Viasat), sier Selvi.

– Alle disse er sterke fagfolk som våger å gå nye veier og som vet at innovasjon skjer når man tør å stille spørsmål. Det vil hjelpe oss å fortsette å skape verdifulle løsninger for våre samarbeidspartnere og sluttbrukere, forteller Marte Holmøy.

Om NoA Ignite og The North Alliance

NoA Ignite er en del av The North Alliance, et av Nordens ledende designmiljø med over 200 designere fordelt på selskapene NoA Ignite, Bold Scandinavia og Unfold, samt reklamebyråene Anorak, &Co og ÅkestamHolst.