NoA Ignite topper laget

Det kreative problemløsningsbyrået har ønsket nær 60 nye kollegaer velkommen så langt i år.

Nyansatte i No A Ignite toppbildex
En del av av de nyansatte som har startet i NoA Ignite den siste tiden. Foto: Ingrid Godager / Anorak

NoA Ignite mener at de beste digitale produktene skapes i et samarbeid der ulike ferdigheter, erfaringer og tankesett kan tenke fritt. Derfor har selskapet gått hardt ut for å styrke laget med alt fra utviklere, designere og innholdseksperter til produktutviklere, strateger og analytikere.

– Sammen er vi nå over 200 nysgjerrige fremtidsoptimister som dyrker kreativ problemløsning i Oslo, og totalt er vi 390 ansatte på tvers av kontorene i Stockholm, Krakow, Oslo og København, sier Kristine Bjørnstad, CEO i NoA Ignite Norge.

Mange nye utviklere – og nesten halvparten er kvinner

– En veldig positiv trend, er at det er flere kvinnelige utviklere som søker seg til oss. Nå i høst er 40 prosent av våre nyansatte kvinner, forteller Trond Vidar Kjellén, direktør for teknologi i NoA Ignite.

Kjellén kan også fortelle at flere av de nye kollegene er kjente fjes som vender tilbake. Flere av fjorårets sommerstudenter har nemlig valgt å ta fast jobb i NoA Ignite.

Frøydis Jørgensen Sindre Sivertsen Johanna Kinstadx
Utviklerne Frøydis Jørgensen, Sindre Sivertsen og Johanna Kinstad var sommerstudenter i 2021. Nå er de tilbake i NoA Ignite som faste ansatte.

– Vi er også veldig glade for at Ronny Siikaluoma har valgt å komme tilbake til oss. Han er en av Norges sterkeste på designsystemer, sier Kjellén.

NoA Ignites nye teknologer har kompetanse i alt fra frontend og backend til sky, rådgivning, data engineering, søk, analyse og data science. Og det har vært ekstra stort fokus på å bygge miljøene rundt analyse, data engineering og data science for å hjelpe enda flere selskaper med å skape verdifulle datadrevne løsninger.

Flere skal jobbe med analyse, optimalisering og innovasjon

NoA Ignite har også fylt på med over 20 nye designere hittil i år. Blant andre Kristine Hoff, som kommer fra Knowit. Hun har jobbet med kunder som Obos-banken og Askeladden. ​​Jørgen Mathisen har også funnet veien til NoA Ignite, og kommer fra Uppercase. Han har også vært med å starte flere selskaper gjennom årene, blant annet merkevareplattformen Brandpad.

Skal sette en ny standard for produkter og tjenester

For å lykkes med å skape digitale tjenester som virkelig skaper verdi, har NoA Ignite hentet inn Morten Sand og Per Andreas Alnes.

– Morten har helt unik erfaring med seg fra gründerlivet, og er også initiativtakeren bak miljøbevegelsen CleanSounds, sier Alnes.

Per Andreas Alnes og Morten Sandx
Fra venstre: Per Andreas Alnes og Morten Sand.

Alnes er produktrådgiver og startet i NoA Ignite tidligere i år. Nå vokser avdelingen hans, og i august fikk han Morten med på laget.

– I NoA tar vi vår del av ansvaret for planetens fremtid, og bruker våre «grønne håndbok» aktivt inn i arbeidet med rådgivning og utvikling av mer bærekraftige teknologiske løsninger, sier Sand.