NoA Ignite vokste med 20 nye designere i 2021

NoA Ignite har vunnet oppdrag for blant annet Veidekke, SiO, Volvo, Jotun og Sport Holding, og henter inn designprofiler fra Schibsted, Hoi!, Neonomics og Storebrand.

Image001
Fra venstre: Ragnhild Mellbye, Even Flom og Anna Björnerhag. Fotograf: Aleksander Andersen

– Et at våre suksesskriterier er at vi er sterke på både strategi og gjennomføring. Bredden disse designerne viser demonstrerer nettopp dette, og det er stas å se at de allerede er i godt gang, sier Marte Holmøy, direktør for Experience Design i NoA Ignite.

Senior tjenestedesigner Anna Björnerhag kommer fra Hoi! Oslo. Hun har også lang erfaring med design og merkevare fra IKEA og valgte NoA Ignite på grunn av det tverrfaglige miljøet innenfor strategi, design, innhold og teknologi.

Tidligere har Anna blant annet jobbet med konsept, identitet og interiør til mye omtalte Kiosk, som er Norges (trolig) minste kaffebar. Hun var også co-founder i start-up-suksessen Whee! som tilbyr abonnement på el-lastesykkel (MaaS), og på fritiden har hun nettopp dreid sin første kopp.

– Gjennom arbeidet med Whee! har jeg blitt ivrig helårssyklist og nå satser jeg på at kaffebaren og min egen keramikk snart omvender meg til kaffedrikker. Uansett prosjekt er den røde tråden i mitt arbeid å gjøre livet bittelitt enklere for sluttbrukerne av produktene eller tjenestene, sier Anna, som allerede er i gang med å utvikle treningsportal for Norges Fotballforbund i NoA Ignite.

Principal Designer & Sustainability Consultant Ragnhild Mellbye kommer fra Schibsted. Hun mener samarbeid på tvers er nøkkelen til suksess, og ble fascinert av at NoA Ignites tverrfaglige design- og teknologimiljø, som leverer smarte og brukersentriske løsninger med høy faglig kvalitet.

– Her er det fine folk jeg kan lære masse av, og jeg er stolt over å få være med på reisen mot et grønnere skifte i næringslivet. Mennesker, nye tanker og ideer inspirerer meg hver eneste dag, sier Raghild.

Karoline Kvalvik kommer fra Storebrand og har gått rett inn rollen som UX-designer hos Ruter.

– Hvem blir ikke motivert av å få lov til å gjøre hverdagen til brukerne enklere ved å lage løsninger som er brukervennlige og attraktive, spør Karoline. – I tillegg ble jeg fascinert av at NoA Ignite har et fantastisk sosialt og faglig miljø der jeg får en unik mulighet til å videreutvikle kompetansen min.

Designer Even Flom kommer fra samme rolle i Neonomics. Even valgte Ignite på grunn av selskapets store designmiljø.

– Med så mange flinke folk er det ingen grenser for hvor mye kunnskap jeg kan tilegne meg. Jeg regner derfor med at hjernen veier betydelig mer om kort tid, sier Even. – Jeg er også opptatt av å utfordre ved å gå i andre retninger enn forventet for å målet. Blandet med en viss lekenhet i tilnærmingen er det oppskriften for å skape produkter og tjenester som virkelig lykkes. Even er allerede i gang med ny funksjonalitet i appen de fleste i Oslo har et nært forhold til: Ruter.