Nonspace fortsetter å vokse

Sebastian Reed og Astrid Norum blir del av byråets kreative team.

Nonspace Sebastian Astrid
Sebastian Reed og Astrid Norum.

Nonspace har hentet ytterligere to nye medarbeidere, og teller med det totalt 20 ansatte, hvorav åtte sitter i Bergen og 12 i Trondheim.

– Vi er svært glade for å styrke laget med disse to nye profilene, og vi ser allerede at deres mangfoldige erfaringer og unike perspektiver blir betydelige ressurser for oss og vårt fokus på design, kommunikasjon og teknologiutvikling. Astrid og Sebastian vil være med på styrke vår posisjon som et ledende merkevarebyrå, sier Robert Dalen, partner i Nonspace.

Sebastian Reed kommer fra rollen som senior brand designer i Designit, og har jobbet både strategisk og hands-on med lokale og internasjonale merkevarer. Astrid Norum har lang fartstid med klimakommunikasjon i start-up verdenen, blant annet i Ducky, og kommer sist fra et engasjement som Field Marketing Manager hos Ernst & Young med særlig fokus på employer branding.

– Jeg har blitt møtt av en gjeng utrolig flinke og imøtekommende folk. Nonspace har vært på radaren min siden de startet opp, som et spennende miljø hvor kompromissløse merkevareprosjekter møter kommunikasjon og teknologi, sier Sebastian Reed.

– Nonspace sin satsing på teknologiutvikling og bærekraft samsvarer godt med min bakgrunn fra klimatech-verdenen gjennom Ducky, og det har vært en pangstart! Jeg gleder meg til å bli utfordret i rollen som Digital Innovation Lead av de dyktige og inspirerende folkene som jobber her, sier Astrid Norum.