Nonspace utvider i Bergen og Trondheim

Merkevarebyrået styrker teamet med fem nye ansatte, og utvider med dette sin tilstedeværelse i Bergen og Trondheim.

Nonspace foto nyansatte
Fra venstre: Simon Hesjevik, Mira Kahrs, Omar Saleh Salem, Birthe Skotheim og Kristin Roksvåg. Foto: Nonspace

Ifølge byrået er det med stolthet de kunngjør ansettelsen av fem talentfulle kolleger – som alle skal spille en avgjørende rolle i å styrke Nonspace videre:

Birthe Skotheim har sluttet seg til Nonspace som senior tekstforfatter og kommunikasjonsrådgiver. Hun kommer fra stillingen som kommunikasjonssjef hos Carte Blanche, Norges nasjonale kompani for samtidsdans.

Kristin Roksvåg og Mira Kahrs blir en del av Nonspace som prosjektledere. De bringer med seg verdifull erfaring fra tidligere stillinger som prosjektledere i designbyråene Form og reklamebyrået Bennett.

Omar Saleh Salem har flere års erfaring som arkitekt i anerkjente arkitektkontor som CBRE og Bogle, med sin bakgrunn og forståelse av rom har han tatt en pivot og blitt ansatt som junior designer.

Simon Hesjevik har bakgrunn som spillutvikler og utvikler i Adresseavisen, og er nå ansatt som Tech Lead hos Nonspace for å ytterligere styrke selskapets satsing på innovative tekniske løsninger.

– Betydelig ressurs

– Nonspace er svært glade for å ønske våre nye teammedlemmer velkommen om bord, sier Robert Dalen, partner i Nonspace. – Deres mangfoldige erfaringer og unike perspektiver vil være en betydelig ressurs for oss, vårt fokus på design, kommunikasjon og teknologiutvikling, og vil hjelpe oss med å styrke vår posisjon som markedsledende merkevarebyrå.

Med kontorer både i Bergen og Trondheim har Nonspace et solid fotfeste i to av Norges mest innovative byer. Ifølge selskapet har de opparbeidet seg et godt rykte for å levere strategisk rådgivning og kommunikasjon, kreativt design, markedsføring og teknologiutvikling til en rekke kunder i ulike bransjer.

– Jeg gleder meg over å være en del av Nonspace, et selskap som verdsetter innsikt, strategisk tenkning og sterke samarbeid på tvers av fagområder. Jeg er imponert over den omfattende innsatsen som legges bak hver løsning, med fokus på å imøtekomme hver kundes unike behov, og skape varige resultater, sier Kristin Roksvåg, prosjektleder hos Nonspace.