– Norge har tatt igjen forspranget

Den nye rådgiveren i digitalbyrået DayTwo, Mikael Børter-Eriksson, hevder vi omsider er på digitalt nivå med svenskene.

87495 fb1c9 original
Gjenforent: Sverre Stabel, Børge Vike Sandengen, Mikael Børter-Eriksson og Mathias Friis i Day Two.

Etter fire år i Sverige med jobb hos DDB Stockholm og studier på Hyper Island, krysser Mikael Børter-Eriksson tilbake over kjølen til byrået DayTwo. Den nyansatte svensken mener at Norge omsider har kommet på digitalt nivå med sitt eget hjemland.

— Da jeg flyttet til Sverige i 2013 var Sverige langt foran Norge på digitale løsninger, med mye større fokus på koblingen mellom analoge og digitale flater. Kundene ER digitale, og da er vi nødt til å bygge merkevaren rundt menneskers opplevelser, forsterke hvordan de kommuniserer og bruker våre produkter. De siste årene har Norge tatt igjen mye av svenskenes forsprang, sier Børter-Eriksson, og legger til at han gleder seg til å ta fatt på oppgavene som rådgiver.

Mediafront-firkløver gjenforent

I åtte år var Børter-Eriksson partner i Mediafront sammen med nåværende DayTwo-leder Børge Vike Sandengen, Mathias Friis og Sverre Stabel. Firkløveret forlot MediaFront mot slutten av 2013. Nå er Sandengen strålende fornøyd med å få tilbake sin gamle kollega.

– Micke er en bra fyr med lang fartstid i bransjen. Han har erfaring, forståelse og ikke minst er han en hyggelig fyr. Med han på laget styrker vi oss i retningen om å lage morgendagens digitale løsninger, sier Sandengen.