Norgesvenn til ANTI

Meghan Beaton blir prosjektleder i ANTI Bergen.

73510 a97d1 original
Meghan Beaton skifter beite fra MK Norway til ANTI Bergen. Foto © ANTI

Meghan Beaton er en kanadisk statsborger med det hun selv beskriver som en nerdete kjærlighet for Norge. Siden 2003 har hun jobbet innenfor produksjon av film, teater, festivaler, og reklame. Beaton var blant annet med på å produsere den første, uavhengige teaterproduksjonen av «Vaginamonologene» i Norge i 2006, og på filmfronten har hun deltatt i produksjoner som TV-serien «Smallville», «Harry Potter og halvblodsprinsen», den animerte webserien «FanThomas» og spillefilmen «Jernanger».

De fem siste årene har hun vært prosjektleder hos MK Norway hvor hun har jobbet med kunder som Chess, Kavli, Q-Meieriene, Fjord Norge, Voss Resort, Lerum, Norgesmøllene og Orangina Schweppes International. Ved siden av jobben har hun dessuten vært styremedlem i Design Region Bergen siden 2013. Meghan har utdanning innenfor sosiologi og filmstudier, er på Bergens Tidende 100 «unge og lovende»-liste og har i tillegg tidligere blitt valgt ut av NHO for å være en del av lederskapsprogrammet Global Future.

Hvorfor velger hun så ANTI?

– Jeg så det som en gylden mulighet til å få kjøpe mer svarte klær, sier Meghan.

– Neida. Joda, litt da. Dønn ærlig så er ANTI et byrå i verdensklasse med et utrolig sterk kreativt miljø. De gjør så mye klokt og bra at det er nesten umulig å plukke ut en favoritt. Jeg har fulgt med deres dynamiske vekst lenge, og jeg kunne ikke noe annet enn å takke ja da jeg fikk muligheten, fortsetter hun.

– Vi er veldig glade for å ha fått Meghan på laget vårt i Bergen. Hennes stødige evner, erfaring og innsikt vil definitivt være med på å styrke oss ytterligere for å kunne levere på det nivået vi ønsker, både strategisk og kreativt, sier daglig leder og partner Robert Dalen.