Nova Vista henter to seniorrådgivere fra Mad Communication

Nova Vista styrker laget med seniorrådgiverne Terje Gulbrandsen og Victoria Bryde. Begge kommer fra byrået Mad Communication hvor førstnevnte har vært partner og byråleder, mens Victoria har jobbet som seniorrådgiver.

IMG 1134x
Bakerst fra venstre: Petter Gjeldsnes og Espen Hermansen. Foran fra venstre: Terje Gulbrandsen og Victoria Bryde. Foto: Nova Vista

Terje Gulbrandsen som kommer fra rollen som partner og daglig leder i Mad Communication, har jobbet med kommunikasjon i mer enn 20 år. Deriblant som kommunikasjonssjef i Citycon Norway og i ICA i Norge. På byråsiden har han jobbet som partner og rådgiver, og har spesialkompetanse innen eiendom og retail.

– Vi har hatt noen veldig gode år i Mad, og er stolte over hva vårt lille byrå har fått til for flere av de største aktørene i norsk eiendomsbransje. Skal vi lykkes med videre vekst, trenger vi et større apparat med flere ressurser rundt oss. Det får vi i Nova Vista og Ahead Group. Vi ser frem til å fortsette arbeidet der, sier han.

Flere faglige ben å stå på

Victoria Bryde kommer fra stillingen som seniorrådgiver og redaksjonell leder i Mad Communication. Hun har 20 års erfaring som journalist, programleder og innholdsprodusent, og har jobbet for flere av landets største mediehus. Deriblant P4, Aller og TV 2. I Mad Communication har hun jobbet med kommunikasjon og innholdsproduksjon for store aktører innen eiendom, boligutvikling og kjøpesenterdrift.

– Nova Vista er en perfekt match for oss som team. Byrået ønsker å styrke satsningen på eiendomsbransjen, og vi trenger flere ben å stå på. Derfor utfyller vi hverandre perfekt. Ikke minst kommer vi til en veldig uformell, hyggelig og flink gjeng, sier hun.

Sammen er de dynamitt

Petter Gjelsnes, leder for PR- og innholdsmarkedsføring i Nova Vista, sier han er stolt over at Victoria og Terje har takket ja til å bli hans nye kolleger.

– Terje kjenner jeg godt fra før. Både som venn og som kollega når vi var partnere i samme byrå. Terje er hel ved i form av å både være seriøs, iderik og faglig sterk. Victoria har en imponerende karriere bak seg som representerer en bredde som er få forunt. Sammen er de dynamitt, sier han.

Viktig rekruttering

Espen Hermansen, byråleder i Nova Vista, er enig med Petter, og sier rekrutteringen er innertier med tanke på hva Nova Vista er og skal bli.

– Terje og Victoria har erfaring og kompetanse vi på alle måter trenger. Begge passer perfekt inn i byråets strategi om å levere et bredt spekter av kommunikasjonstjenester, samtidig som de har en spisskompetanse, og ikke minst et nettverk, innen eiendomsbransjen. I tillegg er det to veldig hyggelige personer som passer godt inn i miljøet, sier han.