Ny Bureauleder på plass

Kanskje verdens mest etterlengtede ansettelse, forteller gründerne i Bureau.

Bureau 004x
Fra venstre: Snorre Martinsen, Lise Schelvan og Maja Folgerø. Foto: Simpleness / Jonas Driveklepp

Lise Schelvan er ny daglig leder og partner i Bureau, selskapet som fylte ett år i sommer. Hun forlater dermed stillingen som prosjektleder i Willy Nikkers. Schelvan har over 20 års erfaring som prosjektleder for store og små kunder i Dinamo, TRY og POL.

– Lise er ikke bare et usedvanlig bra menneske, vi vet hvor dyktig hun er som organisator og lagspiller. Nå gleder vi oss skikkelig til at kundene våre skal bli bedre kjent med henne. Det finnes en tidsregning før og etter Lise i Bureau. Det har vi allerede merket, sier avtroppende daglig leder Maja Folgerø.

Det er ikke første gang trekløveret deler kontor. I fem år jobbet de tett sammen i POL på noen av landets største merkevarer.

Selv forteller den nye Bureaulederen at det krevde lite betenkningstid å gå til et mye mindre miljø.

– Det er spennende og givende å komme til et selskap med en så tydelig uttalt posisjon sier Schelvan. – Den skal vi fortsette å rendyrke, slik at enda flere skjønner hva som skiller Bureau fra andre byråer.

– Bureau er her for å utfordre det eksisterende

Siden oppstarten har selskapet jobbet med kampanjer, merkevareplattformer, kommunikasjonskonsepter og navneprosesser for kunder som Tekna, Kirkens Nødhjelp, Porterbuddy og HLF.

– Vi ser at det som kjennetegner de fleste kundene våre er at de står for noe, og har lyst til å tydeliggjøre posisjonen sin – ikke bare fylle flater, sier Folgerø. – Bureau er her for å utfordre det eksisterende, og dytte verden i riktig retning. Da er det utrolig deilig å gå i møter med markedssjefer og ledergrupper som vil det samme.

De tre lover flere pressemeldinger i tiden som kommer.

– Vi har spennende prosjekter på gang, og nye kunder vi gleder oss til å fortelle om, sier Bureauleder Lise Schelvan. – Dessuten trenger vi flere strategiske og kreative hoder. Min første oppgave blir egentlig å få snittalderen ned og mangfoldet opp!