Ny CTO i Creuna

Marius Valle-Olsen er ny leder for teknologi i Creuna. – Ansettelsen er et viktig ledd i vår satsing på å støtte kunder som står overfor store endringer i en uforutsigbar verden, sier CEO Birgitte Angelil.

92902 e0c2e original
Birgitte Angelil og Marius Valle-Olsen. Foto © Creuna

Creuna gjør strategiske grep for å gi enda bedre bistand til selskaper som skal gjennomføre store endringer. – Våre kunder trenger Creunas tverrfaglige og kreative tilnærming for å løse forretningskritiske utfordringer, sier Creuna-sjef Birgitte Angelil.

Derfor ansetter byrået en Chief Technical Officer som har erfaring med en tverrfaglig tilnærming til komplekse problemer.

Marius Valle-Olsen (44) kommer fra Komplett, der han var CTO med ansvar for all utvikling, og før det igjen bygget og organiserte en utviklingsorganisasjon fra fem til 60 utviklere på to år.

– Som teknolog ønsker jeg å være med å gjøre en forskjell, ved å skape gode brukeropplevelser, og ikke unødvendig kompliserte løsninger. Creuna er et veldig spennende selskap som fokuserer på det kreative samspillet mellom de forskjellige ferdighetene, og som tør å være tydelige på at det er slik de skal jobbe, sier Valle-Olsen.

Han mener de største utfordringene for Creuna og kundene er endringstakten i teknologiutviklingen og globale aktører som tar en større del av kaka og driver opp tempoet med mange og hyppige innovasjoner.

– Vi må være modige og tenke like offensivt som de globale, men være lokale, sier Valle-Olsen.

– Marius har lang og dyp erfaring med utvikling av nye forretningsmodeller, plattformer for kundeopplevelse og e-handel, ledelse av store forretningskritiske utviklingsprosjekter og big data. Når vi nå bringer dette inn i Creuna, styrker vi vårt tilbud både til eksisterende og nye kunder. Marius vil også være en betydelig ressurs i utviklingen av vår techavdeling og tverrfaglige tjenestetilbud, avslutter Angelil.