Ny daglig leder i Netlife

Tech- og designbyrået Netlife Design har ansatt Fredrik Schjold som ny daglig leder. Han kommer til Netlife fra FINN, hvor han har hatt produkt- og forretningsansvar for FINN Jobb.

88216 378c4 original
Midlertidig daglig leder og gründer Jostein Magnussen og påtroppende daglig leder Fredrik Scjhold. Foto: Anja Schönhaug/Netlife

— Vi valgte Fredrik fordi vi håper han kan utfordre oss på mange områder, sier Jostein Magnussen, daglig leder-vikar og gründer i Netlife.

Fredrik Schjold er en sterk teambygger, og tverrfaglige team er det viktigste i Netlife. Som tidligere interaksjonsdesigner kjenner han også feltet vi jobber i svært godt. I rekrutteringsprosessen hadde vi mange gode og morsomme fagdiskusjoner! Ikke minst har han verdifull erfaring fra kundesiden, og vi gleder oss til å få Fredriks blikk på hvor vi er nå og hvordan Netlife skal utvikle seg i årene fremover.

43-årige Schjold har 11 år bak seg i FINN, og jobbet før det i Bouvet. Han omtaler lederjobben i Netlife som «drømmejobben» og gleder seg til å ta fatt.

— I Bouvet hadde vi Netlife som en av våre skarpeste konkurrenter. Netlife har vært og er veldig tydelige og synlige, irriterende sådan hvis du jobber hos en konkurrent. Alltid stått på barrikadene for brukerne og tatt posisjon som en forkjemper for folk. Jeg gleder meg til å bli kjent med kulturen og folka, men det blir like viktig å snakke med kunder og partnere. Kona mi har vært kunde, så jeg har litt innsideinformasjon allerede.

Fredrik Schjold tar over daglig leder-rollen i Netlife rett etter påske.