Ny designer til AntiDiffer

Ida Margrethe Sørensen blir ny designer i design- og teknologibyrået.

IMG 4209
Ann-Kristin Hansen og Ida Margrethe Sørensen.

Økende oppdragsmengde gjør at det nye byrået allerede nærmer seg 10 ansatte.

– Vi er i en privilegert situasjon hvor vi gjennom hele året har fått flere oppdragsgivere og økt oppdragsmengde. Det betyr at vi må øke vår kapasitet med flere dyktige designere, sier Ann-Kristin Hansen, daglig leder i Antidiffer.

Sist ankommet er Ida Margrethe Sørensen som har over 20-års erfaring fra retail og klesbransjen, både som designer, gründer og innkjøpsansvarlig. Hun har jobbet i Grend Oslo, KatrinUri, Home&Cottage og VarnerGruppen. I tillegg til å være medeier og gründer av vinbaren Territoriet. Hun er utdannet designer og modellør fra Esmod, i tillegg til tverrfaglig Master i Design fra Arkitekt- og designhøyskolen i Oslo.

– Ida er en sterk visuell designer, som bringer med seg bred designerfaring fra ulike bransjer. Flere av disse bransjene tror vi står ovenfor en betydelig digitalisering i årene som kommer, sier Ann-Kristin Hansen.

Et enkelt valg

– Ida har den x-faktoren vi er ute etter med tanke på bred og variert bakgrunn. Hun kjenner kundesiden godt, har kontinuerlig styrket sin designkompetanse, og innehar gründergenet, som gjør henne til en perfekt match for oss, fortsetter hun.

– Jeg hadde lyst til å jobbe et sted hvor jeg kunne utvikle meg videre. At miljøet er relativt nystartet, består av kompetente kollegaer, og ikke minst at jeg får bidratt og utviklet min egenkompetanse, gjorde valget enkelt, sier Ida Margrethe.