Ny designer til Larssen & Amaral

Larssen & Amaral vokser og har ansatt designer Jennifer Pham.

Jenni 16 9
Jennifer Pham trer inn i rollen som designer hos Larssen & Amaral.

Jennifer Pham startet hos Larssen & Amaral 5. august, og trer inn i rollen som designer. Hun har en Bachelorgrad i Visuell kommunikasjon fra Universitetet i Sørøst-Norge (USN), hvor hun hadde utveksling ved Anadolu Universitetet. Jennifer har spesialisert seg på merkevarebygging på digitale flater, et område som stadig blir viktigere.

– Jeg brenner for å skape unike og helhetlige visuelle identiteter, ved hjelp av god konsept- og strategiutvikling for både trykte og digitale flater. Jeg gleder meg til nye utfordringer i Larssen og Amaral, og ser frem til å jobbe med både nye og eksisterende kunder, sier Jennifer Pham.

Ifølge byrået er Jennifer opptatt av å skape bærekraftig, verdifullt og helhetlig design, og hun blir en viktig del og en stor ressurs for det kreative teamet i Larssen & Amaral.

– Vi var skikkelig imponert over Jennifer. Hun er et naturlig talent og har et øye for design, med ekte nysgjerrighet og lidenskap for digital design. Vi er glade for å ha henne med på laget, sier partner og kreativ leder Eric Amaral Rohter.