Ny digital designer på plass i Fasett

Mattia Carletti er ansatt som digital designer og digital lead hos Fasett i Stavanger.

mattia
Italia, Sveits, Australia og Rogaland: Mattia Carletti har lang erfaring som digital designer fra flere byråer i forskjellige land. Foto: Fasett

Mattia Carletti har en lang og allsidig erfaring som digital designer fra flere byråer rundt omkring i verden, og har sin første arbeidsdag i Fasett 8. april.

– Å bli en del av Fasett føles som en fantastisk mulighet til å bidra med min erfaring i et mer kreativt tenkende miljø, samtidig som jeg får tilgang til Fasetts «infrastruktur» og muligheten til å jobbe med de spennende kundene og merkevarene som Fasett har bygget gjennom mange år, sier Mattia Carletti.

– Jeg ser virkelig frem til å arbeide sammen med de flinke folkene i Fasett og skape spennende og innovative løsninger for våre kunder.

Mattia, som er opprinnelig fra Italia, har erfaring som digital designer fra både Italia, Sveits, og Australia – hvor han har jobbet i digitalbyråer og kommunikasjonsbyråer i mer enn ti år. Han kommer sist fra EGGS, part of Sopra Steria, der han var Lead Digital Designer og ansvarlig for flere av designbyrået større prosjekter i Norge.

Benvenuto, Mattia!

Daglig leder Pål Hjorth Berge er svært fornøyd med Mattias ankomst:

– Mattias unike kombinasjon av kreativitet, strategisk tenkning, digital kunnskap og allsidige erfaring gjør ham til en perfekt match for Fasett, sier Berge.

– Med Mattia på plass blir vi ganske enkelt enda bedre på rådgiving, utvikling og produksjon av alle former for digital design. Fasett har som et klart mål å bli blant de beste – og for å oppnå dette er vi avhengige av både dyktige talenter og krevende kunder som deler våre ambisjoner, avslutter en fornøyd Pål Hjorth Berge.