Ny fet type til Fete Typer


– Stas å få jobbe i et byrå som ønsker å utfordre både faget, hverandre og rammene vi opererer i, sier Karoline Bækkevold Bakke.

Karoline Torgeir 1
Fete Typer: Torgeir Stige og Karoline Bækkevold Bakke.

Design- og kommunikasjonsbyrået Fete Typer trer inn i høsten med Karoline Bækkevold Bakke på laget som digital designer. Karoline har en master i design fra kunsthøgskolen i Oslo og brenner for god historiefortelling.

– I Karoline får vi et analytisk og kreativit talent, som evner å fortelle gode historier, sier senior designer i Fete Typer, Torgeir Stige.

Som lærling i Rim designbyrå og nettbutikkansvavlig hos sømsenteret.no har Karoline opparbeidet seg erfaring innen design, digtiale løsninger og illustrasjon. Som utvekslingsstudent i Tokyo med spesialisering i kritisk design, har hun lært mye om designets samfunnsmessige ansvar i møte med mennesker.

Nå er hun spesielt interessert i å utvikle seg videre innen digitalt design, og kunsten å foredle innsikt og analyse til gode visuelle historier og brukeropplevelser.

– I Fete Typer fant jeg en inkluderende arbeidsplass, med god spredning i alder og erfaring. Her kan jeg være meg selv, bruke alle mine evner, og lære like mye som jeg kan påvirke, sier Karoline.

– Jeg drives av å pushe formatene, og tenke utenfor boksen. Da er det ekstra stas å få jobbe i et byrå som ønsker å utfordre både faget, hverandre og rammene vi opererer i.

Fete Typer ble stiftet i 2006 og teller i dag 16 ansatte.