Ny gjeng på plass i SDG

Scandinavian Design Group henter folk fra Making Waves, ANTI, Creuna, Knowit og PWC.

91063 34424 original
Fra venstre: Robin Mientjes, Maria Holter, Madi Thompson, Ask Helseth, Kristina Nyjordet, Bendik Ramm, Eline Kristoffersen og Anne Marie Brady.

Scandinavian Design Group styrker laget innenfor forretnings-, tjeneste- og interaksjonsdesign med ansettelsen av profiler med ulik kompetanse fra sine respektive fagfelt:

Madi Thompson er Experience Designer hentet fra Making Waves. Ask Helseth er utdannet tjenestedesigner fra AHO, med tidligere erfaring fra miljøstiftelsen Bellona og Knowit Experience. Kristina Nyjordet er grafisk designer hentet fra Creuna, med erfaring fra ANTI. Eline Kristoffersen har en mastergrad i finansiell økonomi fra NTNU og kommer fra stillingen som Senior Associate i PwC Consulting. Robin Mientjes har studert grafisk design ved KABK i Haag, og har 15 års erfaring som interaksjonsdesigner. Bendik Ramm jobber som Experience Designer i SDG. Han har studert digitale medier på Hyper Island, og er hentet til SDG fra ANTI. Maria Holter jobber som Business Designer i SDG. Hun er utdannet sosiolog ved UiO, og har tidligere erfaring som konsulent i analysebyrået Epinion.

– Det siste året har vært en hektisk og fantastisk spennende periode i SDGs 30 årige lange liv, sier SDG-leder Anne Marie Brady. – Etter oppkjøpet av Brandlab har vi fokusert på fremtidens SDG, hva vi skal være, for hvem, og hvorfor kundene skal velge å jobbe med oss.

– Kort oppsummert tror vi at attraktive og tydelig differensierte merkevarer fortsatt er avgjørende for å lykkes, også innenfor «nye» områder som tjenesteutvikling og innovasjon. Siden noen av landets fremste merkevarespesialister allerede jobber hos oss, har vi fokusert på å styrke laget innenfor forretnings-, tjeneste- og interaksjonsdesign.

– I tillegg rekrutterer vi designere fortløpende. Her har SDG alltid hatt fokus på å tiltrekke seg de aller beste, uansett alder, og det har vi tenkt å fortsette med, avslutter Brady.