Illustratør og designer til New Work

Reklamebyrået New Work ansetter Laila Myrseth Tryggeset (31) som illustratør og designer.

92882 b71c2 original
Laila Myrseth Tryggeset.

Laila kommer senest fra Vigmostad & Bjørke, der hun jobbet som grafisk designer.
Tidligere har hun jobbet i forskjellige reklamebyråer, som Kitchen, Schjærven og DDB Oslo, i tillegg til to år som frilans illustratør i illustrasjonskollektivet Chinatown, hvor hun har illustrert for blant annet Tine, Flybussen, Volt, Dagens Næringsliv, og Av-og-til.

– I takt med at vi vokser og får flere kunder, så ser vi hele tiden etter flinke folk. Laila er allerede godt i gang med flere prosjekter, sier byråleder Christian Raae.

– Laila har en veldig spennende illustrasjons-portfolio med en morsom og kreativ stil, i tillegg til spennende erfaring fra ulike byråer og forlagsbransjen. Vi er heldige som har fått henne til New Work, sier Lead Designer Thomas Skaara.

Det var stillingstittelen som gjorde henne nysgjerrig på jobben:

– Da New Work søkte «kunstner som har løsnet på moralen for å overleve» forstod jeg umiddelbart at vi var på bølgelengde. Jeg jobbet mye rettet mot reklame som frilans illustratør, så spranget var egentlig ikke så stort. Det virker spennende å få være med i starten i et litt mindre byrå, og med stillingstittelen designer/illustratør/animatør var jeg solgt. New Work er et nytt og spennende byrå, med mange interessante kunder, og jeg får gjøre mye artig på web, der vi har litt mer spillerom enn på trykk og dermed større frihet til å gjøre kule ting. Noe som allerede har vist seg å stemme, sier Laila.