Ny kreativ leder i Pitch

Petter Volden er ny kreativ leder i Pitch Studio i Trondheim.

Fred Jonny Pitch 2701239847 1x
Petter Volden er ansatt som kreativ leder i det nystartede kreative byrået Pitch, som holder til i bydelen Heimdal i Trondheim. Foto: Fred Jonny.

Nystartede Pitch Studio i Trondheim har fått kreativ leder på plass. Med bakgrunn fra Westerdahls, Creuna, Making Waves og Otto er Petter Volden en rutinert digital designer som opererer i krysningspunktet design og UI. Han har tidligere jobbet med merkevarer under Norgesgruppen, MatPrat, Volue og Norges Bank.

– Jeg vil kalle dette en slags rekrutterings-lovestory. Vi sonderte terrenget etter designere på LinkedIn, og kom over Petters profil. Så vi slid into his DMs og spurte om han ville ta en kaffe. Det ville han, og vi hadde kjemi fra første stund, sier rådgiver Elise Skogrand.

– Siden Petter jobbet freelance, fant vi en ordning der satt sammen med oss i våre kontorer, og vi involverte ham i prosjekter. Det var den naturligste ting i verden, og vi fikk blitt godt kjent med hverandre, kunder og hvordan vi liker å jobbe sammen.

– Vi prøvde egentlig å ansette ham fra dag to, og endelig sa han ja. Det er vi veldig fornøyd med. Med Petter som kreativ leder er vi i posisjon til å levere på det nivået vi ønsker, sier Anette Skjegstad, strategisk rådgiver i byrået.

– Nå er Petter onboardet på kundene våre, og har kreativ lead på prosjekter for Danske Bank, Cimon Medical, Trykkeri.no med flere. Vi gleder oss til fortsettelsen!, avslutter Skogrand og Skjegstad.