Ny kreativ leder til Dinamo, ny makker til Arnt

Dinamo Reklame har ansatt Espen Dysvik Hagen som kreativ leder.

Image1
Espen Dysvik Hagen og Arnt Heggli. Foto: Dinamo

– Det er utrolig gøy å ha med Espen på laget, sier hans nye makker, AD Arnt Heggli. For å sitere Aristoteles «Det er stor forskjell på vennskap basert på nytte og vennskap basert på oppriktighet. Bare det siste fortjener navnet sant vennskap.» Og Espen er en ganske oppriktig type.

Espen Dysvik Hagen har en bred bakgrunn fra reklamebransjen, men er også ikke-praktiserende bibliotekar. Karrieren startet for over tyve år siden i nettopp Dinamo Reklame, men han har etter det vært i byråer som Hei!, DDB, Grey og Electricbrandy. Han kommer senest fra Geelmuyden Kiese, der han var kreatør og senior strategisk rådgiver.

– Sær og fin

– Espen er en sær og fin fyr. Han bringer med seg faglig tyngde, god samfunnsforståelse og en liten dose galskap, noe som vil passe godt inn i vårt miljø, sier leder i Dinamo Reklame, Heidi Holm. Vi har et sammenfallende syn på hvor vi bør være i fremtiden, og denne ansettelsen er en viktig brikke for å fortsette den spennende utviklingen vi nå er inne i.

– Myk inni og med god smak

Espen Dysvik Hagen forteller at avgjørelsen om å bli kreativ leder i Dinamo Reklame var en «no-brainer».

– Dette er i mine øyne landets smarteste kommunikasjonsmiljø, men også det mest sympatiske. De har allerede staket ut en farbar og spennende kurs, og jeg gleder meg til å bidra med mitt for at Dinamo skal bli en enda tydeligere stemme i den norske kommunikasjonsbransjen fremover. Ser også frem til å jobbe med Arnt. Han er som en vellagret Camembert. Ser litt hard ut på utsiden, men er myk inni og med god smak.