Ny leder til Scandinavian Design Group

Silje M. Storhaug blir ny leder i SDG.

Silje
Silje M. Storhaug. Foto: Øivind Haug

Silje M. Storhaug har jobbet med brukeropplevelser og merkevarebygging med fokus på digitale opplevelser i en lang årrekke og har bred erfaring i krysningspunktet mellom design, teknologi og forretningsutvikling. Hun har bakgrunn blant annet som designer, rådgiver og COO i Creuna, Studio Manager i Halogen, og nå sist som Project Director i Sopra Steria. Nå gleder hun seg over å melde overgang til Scandinavian Design Group.

– Med sin over 30 år lange historie, forvalter SDG en stolt designarv. De er en ledende aktør innen strategisk design, merkevareutvikling og visuell identitet og har spennende merkevarer i Norge og Norden på kundelisten. Nå har de en tydelig ambisjon om å styrke posisjonen som det ledende strategiske designmiljøet innen brand strategy, brand design og digital design ytterligere. Jeg brenner for å bygge og utvikle sterke lag som spiller hverandre gode og som sammen leverer høy kvalitet og rike, helhetlige opplevelser. Jeg gleder meg til å bli en del av det jeg opplever som et engasjert, dedikert og faglig tungt lag og ser frem til å få være med å utvikle SDG videre, sier Storhaug.

Den siste tiden har det tikket inn en rekke nye kunder til SDG, av både nasjonal og internasjonal karakter. Prosjektene varierer fra større kontoer til mindre nisje-prosjekter.

– Med Silje på laget, er vi nå enda bedre rustet til å levere kvalitet i verdensklasse for kundene våre. Hun er ydmyk, faglig sterk og har med seg en solid bagasje av relevant erfaring til eksisterende og nye kunder, sier Senior Advisor og Client Director i SDG, Nicolas Achard.

Oivindhaug SDG 21 09 07 0280
Stemningsrapport fra SDGs lokaler hos Deichman Bjørvika. All foto: Øivind Haug
Oivindhaug SDG 21 09 07 0193
Oivindhaug SDG 21 09 07 0129
Oivindhaug SDG 21 09 07 0048
Oivindhaug SDG 21 09 07 0001

Kreative ledere Nicklas Haslestad og Thomas Ramskjell Larsen er også begeistret over signeringen:

– Det siste året har vært litt turbulent, både med pandemi og lederbytte, samtidig som det har vært et av de bedre, rent faglig. Vi er svært stolte av teamet tettpakket med drivende dyktige designere, strateger og rådgivere. De har stått på—til tross for turbulensen—og har levert prosjekter av ypperste kvalitet. Designmiljøet vårt spenner bredt og har en god sammensetning av ulike fagdisipliner. Vi ønsker å styrke oss ytterligere spesielt innen digital design og med Silje på plass får vi en ny leder som har relevant erfaring i forhold til vår strategi og våre satsningsområder. Vi gleder oss til å utvikle miljøet videre sammen med Silje.

– Det er imponerende å se arbeidet SDG leverer. Det er en rød tråd og helhet som gjennomsyrer opplevelsene som skapes – det vitner om bunnsolid strategi i kombinasjon med designhåndverk av høy kvalitet. Jeg gleder meg til å jobbe sammen med denne gjengen og til å skape mer magi for kundene våre fremover, sier Silje.

Om SDG

Scandinavian Design Group er et strategisk designbyrå som spesialiserer seg innen brand strategy, brand design og digital design. Kontoret ligger på Deichman, Bjørvika. SDG teller i dag 31 ansatte og jobber med kunder som Amerikalinjen, Bakke Leiligheter, BankAxept, BankID, Blossa, Det Andre Teatret, Eiendomsmegler 1, Entur, DNV, Fagbokforlaget, Innovasjon Norge, Maxbo, Nestlé, Norsk helsenett, Oljefondet, Ordr, Protector, Schibsted, SpareBank 1, Sparebanken Møre, Vipps og Visit Oslo.