Fra USA til Motion Blur

Nina Lorentzen har begynt å jobbe som produsent hos Motion Blur.

94878 3e641 original
Nina Lorentzen er ny produsent i Motion Blur.

Nina Lorentzen har en lang erfaring fra reklamebransjen i USA, og kom nettopp tilbake til Norge for å starte hos Motion Blur. Lorentzen startet sin karriere i New York City som salgsrepresentant for det Los Angeles-baserte produksjonsselskapet MJZ. Videre har hun jobbet som byråprodusent i blant annet MRM McCann i NEW YORK og Salt Lake City og produsert for kunder som Procter & Gamble, Intel, ExxonMobil og Cisco.

– Motion Blur har i lengre tid vært på jakt etter en produsent med god bakgrunn i produksjon og som kjenner reklamebransjen godt. Lorentzen vil med sin gode og internasjonale erfaring innenfor reklame bli et godt supplement til Motion Blur og bidra et viktig bidrag til å utvikle selskapet videre, forteller Executive producer Espen Horn.

– Dette er spennende. Vi gleder oss til at Nina skal bidra med sin erfaring til å gjøre Motion Blur enda bedre men også gjøre bedre filmer og produksjoner for våre kunder, sier Horn entusiastisk.

Det er også entusiasme å spore hos Lorentzen, ikke minst fordi hun er tilbake i hjemlandet.

– Det er strålende å være tilbake i hjembyen min og å få jobbe med et så veletablert. produksjonsselskap og erfarne regissører. Og i tillegg på en så viktig tid som når Motion Blur sitt samarbeid med New Land* virkelig kommer i gang, sier Lorentzen

*New Land er et svensk-dansk produksjonsselskap representert av Motion Blur i Norge (mens New Land representerer Motion Blur i Sverige og Danmark).