Ny prosjektleder på plass i Anorak

Anorak styrker laget med Tuva Dyrnes, som kan skilte med både prosjektleder- og produsenterfaring. – En spennende kombinasjon, sier byråleder Torgeir Vierdal.

Anorak Tuva Dyrnesx
Prosjektleder med produsenterfaring: Tuva Dyrnes. Foto: Ingrid Godager

Tuva Dyrnes går til Anorak fra Babusjka, hvor hun det siste året, i tillegg til å være produsent, har vært med på å lede utviklingen av et verktøy som skal bidra til å redusere klimaavtrykket i kulturproduksjoner.

– Etter fem år som produsent er det gøy å være tilbake i byrå, hvor jeg er enda tettere på det kreative. Anorak er et spennende byrå med et jevnt, høyt nivå på alt som kommer ut. I tillegg er de en skikkelig fin og hyggelig gjeng, sier Dyrnes.

Tidligere har Dyrnes både jobbet som filmprodusent, prosjektleder i reklamebyrå, som journalist og med TV-produksjon. Hun kan også skilte med å ha produsert Norges første klimapositive reklamefilm, for DNB.

– Tuva er kreativ, faglig sterk og drivende dyktig. Bakgrunnen hennes som både prosjektleder og produsent er en spennende kombinasjon som både vi og kundene våre allerede har fått stor nytte av, sier Torgeir Vierdal, byråleder i NoA Anorak.