Ny prosjektleder tar turen til JCP Travel

– Med sin bakgrunn innen reise, salg og markedsføring er vi veldig glade for at Frida ville begynne hos oss, sier Morten Christiansen, daglig leder i JCP Travel.

JCP Frida Morten
Prosjektleder Frida Fjeldsbø Lundberg og daglig leder Morten Christiansen i JCP Travel.

Event-reisebyrået til JCP, JCP Travel, opplever god etterspørsel etter eventreiser både i 2024 og 2025 og styrker derfor staben igjen.


– Med økt etterspørsel etter eventreiser er det gledelig å kunne ansette nok en prosjektleder i Travel, sier daglig leder i JCP Travel, Morten Christiansen.

– Vi er utrolig glade for å få Frida Fjeldsbø Lundberg ombord. Hun har en relevant og variert bakgrunn, og har gjort alt fra å være reiseleder, til salg og markedsføring for større selskaper- blant annet nå sist som key account manager hos Amedia. Vi tror hun vil passe perfekt inn hos oss, fortsetter Christiansen.

– Jeg har fått et svært positivt inntrykk av JCP som arbeidsplass. De våger å eksperimentere og frykter ikke å feile. Det er også inspirerende hvordan JCP behandler og tar vare på sine ansatte, noe som skaper et miljø hvor alle kan trives og vokse. Dette er virkelig the fun place for brave thinking, og jeg ser frem til å skape uforglemmelige reiseopplevelser for kundene våre, avslutter Lundberg.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 100 ansatte i Norge.