Ny prosjektleder til Anorak 

Styrker laget med Temar Hagie. – Hun er et perfekt tilskudd til laget, både erfaringsmessig og som person, sier byråleder Kine Werenskiold.

Anorak Temarx
Temar Hagie er ny prosjektleder i Anorak. Foto: Anorak

Temar Hagie går til Anorak/NoA fra United Influencers, hvor hun de siste to årene har jobbet som kommersiell rådgiver for og med flere av Nordens sterkeste merkevarer på tvers av ulike bransjer.

– Jeg har fulgt med på Anorak en god stund, og liker veldig godt kampanjene de har jobbet med. De har imponert meg med sin kreative og strategiske tilnærming til hvordan de løser ulike problemstillinger. I tillegg er de en gjeng fine folk, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med dem – både profesjonelt og sosialt, sier Hagie.

– Vi har en gjeng med meget dyktige og erfarne prosjektledere i Anorak, så når vi nå trengte ytterligere forsterkninger, ble vi enige om å tilføre en litt annen kompetanse for å komplettere den allerede solide riggen. Vi fikk inn mange spennende kandidater, men Temar trakk det lengste strået. Hun er et perfekt tilskudd til laget, både erfaringsmessig og som person, sier Kine Werenskiold, byråleder i Anorak.

Hagie har en bachelorgrad i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling med spesialisering innenfor event-management fra Høyskolen Kristiania, og har variert erfaring innen både prosjektledelse, visuell kommunikasjon og innholdsproduksjon, i tillegg til å ha jobbet med influencer marketing.

Temar begynte i Anorak 1. september.