Ny prosjektleder til JCP PRAD

PR- og reklamebyrået JCP PRAD fortsetter veksten. Julie Kjær er den siste inn døra i Akersbakken.

Julie Kjær og Lars Eia Kirkholm
Julie Kjær og Lars Eia Kirkholm. Foto: JCP PRAD

Julie Kjær jobbet sist i Trigger og har sin utdannelse fra Emergence School of Leadership, og en Bacelor i Markedsføring og salgsledelse fra Høyskolen Kristiania.

– Som alltid har vi brukt den tiden vi trengte for å finne riktig person. I tillegg til den faglige kompetansen er det viktig for oss at man også passer inn i det jeg kaller verdens beste gjeng, sier byråleder i JCP PRAD, Lars Eia Kirkholm. – Julie fikk selvfølgelig topp score på begge deler fortsetter han.

Hun sier at nettopp kulturen var en av grunnene til at hun søkte på jobben.

– I tillegg til en ekstremt variert og spennende kundeliste, hadde jeg hørt mye om nettopp arbeidsmiljøet hos JCP. For meg var det en spesielt viktig faktor. I tillegg har Lars lovet meg at vi skal spille min ultimate guilty pleasure låt «Hoedown Throwdown» med Miley Cyrus på JCP-festen femte november. Jeg gleder meg maks til å få alle til å ta av på dansegulvet med denne, avslutter hun.

JCP-familien består av JCP Event, JCP PRAD, JCP Travel, JCP Arena og Retail Factory. Kommunikasjonshuset teller i dag totalt 80 ansatte i Norge.