Ny sjef i Grid

Cathrine Donberg blir partner og ny byråleder etter Henning B. Gustavsen.

90177 cc69b original
Henning B. Gustavsen og Catrine Donberg i Grid.

I ni år har Henning B. Gustavsen vært daglig leder i Grid, byrået han startet i som designer i 1999. Gustavsen går over i en ny rolle viet til strategisk rådgivning og kunde- og forretningsutvikling. Han tar også over styreleder-rollen.

– Etter 20 år i designbransjen, hvorav nesten halvparten som leder av Grid, ønsker jeg å jobbe mer direkte med kunder og strategi, forklarer Gustavsen.

Han sier lederbyttet alltid har vært planlagt.

– Med Cathrine i teamet har vi valgt fra øverste hylle og er svært fornøyd med å få henne på laget. Hun er ambisiøs, resultatorientert og har klare tanker om hvordan utvikle medarbeidere og bygge team samt hva som skal til for å utvikle Grid videre.

Tung digital kompetanse

Catrine Donberg kommer fra stillingen som Design director /Business developer i Sopra Steria, der hun vært med å bygge opp og ledet Design /UX-avdelingen. Hun er selv utdannet designer og har jobbet med digital design siden 1998. Hun har drevet egen virksomhet og hatt sentrale stillinger i selskaper som Marchfirst/Gazette, Bouvet og Making Waves.

– Jeg har jobbet mye med designdrevet innovasjon, strategi og konseptutvikling, men mitt aller viktigste bidrag til miljøet vil nok være å bringe inn et mer teknologisk perspektiv i Grid. Hvordan vi bedre kan forstå og nyttiggjøre oss av teknologi for å verdiøke tjenestene våre og skape effektive løsninger for kundene, sier Donberg.