Ny sjef i Superblaise

Tidligere Myreze-topp Petter Trobe er ansatt som daglig leder i byrået i Fredensborgveien.

92512 b2548 original
Petter Trobe og Joachim Levin.

Reklamebyrået Superblaise ble startet av Joachim Levin og Anniken Fjelberg i 2012. Byrået holder til i Fredensborgveien 24A og er en del av 657 Oslo coworkingspace for kreative selskaper og startups.

– Det er en sann glede å ønske Petter velkommen til oss! Vi leter hele tiden etter dyktige mennesker som passer med vår kultur, har høye ambisjoner for hvordan vi utvikler oss og som ikke minst har god innsikt i hvor bransjen vår er på vei, sier Levin, som er rådgiver og kreativ leder i byrået.

Petter Trobe kommer fra jobben som daglig leder i Myreze, et Bergen-basert selskap innen Motion Graphics og sanntidsgrafikk, med kjennskap også utenfor Norge. Men etter nesten fem år i Bergen har han valgt å flytte tilbake til Oslo.

– Joachim og Anniken har lenge vært mennesker jeg har beundret og blitt inspirert av. Det at jeg nå får muligheten til å komme enda tettere på Superblaise sin filosofi og visjon, og at jeg får være med på å utvikle dette videre, er virkelig en stor annerkjennelse, sier Petter Trobe.

– Et nytt kapittel

– At Petter begynner å jobbe her med oss, representerer helt klart et nytt kapittel. Vi har fulgt med på ham i flere år, og da vi hørte han var på flyttefot, kunne det ikke passet bedre at han valgte å komme vår vei. For meg betyr også dette at jeg kan fokusere enda mer på de kreative prosessene i byrået og være enda tettere på nye satsninger vi er på vei inn i, avslutter Levin.