Ny sterk tekstforfatter tråkker til hos Allegro

Etter å ha satset for fullt på triatlon det siste året, vender Trude Wermskog Stormo nå tilbake til byråbransjen som tekstforfatter i Allegro.

Trude ironman Hawaiix
Trude Wermskog Stormo under Ironman-verdensmesterskapet på Hawaii.

Trude Wermskog Stormo har lang erfaring fra både mediebyrå, reklamebyrå og ulike mediehus. I mange år har hun kombinert fulltidsjobb med satsing på langdistansetriatlon, med sterke resultater fra blant annet Norseman Xtreme Triathlon og internasjonale Ironman-konkurranser. Nå melder hun overgang til Team-Allegro.

– Da muligheten for å bli en del av Allegro sitt faglig sterke team dukket opp, var jeg aldri i tvil, sier Trude.

Et sterkt fagmiljø

I Allegro blir Trude en del av et stort fagmiljø bestående av 35 spesialister innenfor ulike disipliner av både kommunikasjons- og teknologifeltet.

– Selv om jeg foreløpig bare har møtt de fleste av kollegaene mine på Teams og Discord, er jeg blitt tatt veldig godt imot. Jeg liker å fordype meg i nye kunder og lete frem de gode historiene, og har allerede kommet godt i gang med flere spennende kundeprosjekter, forteller Trude.

Rigger for ytterligere vekst

Allegro har kontorer i Drammen, Tønsberg og Sandefjord. Og selv om kontorlokalene stort sett har vært byttet ut med hjemmekontor det siste året, leverte Allegro sterke resultater i 2020, til tross for pandemien. Selskapet ansatte også flere nye medarbeidere i fjor. Med Trude som siste tilskudd på laget, er kommunikasjons- og teknologibyrået rigget for ytterligere vekst.

– Vi er veldig glade for å få en ressurs som Trude med på laget. Hun er med på å styrke vår satsning i drammensregionen, og er sterk på både utvikling av konsepter og historieformidling. Det har allerede flere kunder dratt nytte av, sier administrerende direktør i Allegro, Pia Gundersen.