Ny strategisk rådgiver og prosjektleder på plass i Hyper

Hyper er på plass i Telegrafen sammen med resten av byrågruppen Ahead, og utvider staben igjen. Anette Johnsrud Larsåsen og Ina Sofie Thingvold er Hypers nye strategiske rådgiver og prosjektleder.

Anette og Ina
Anette Johnsrud Larsåsen og Ina Sofie Thingvold. Foto: Hyper

Konserndirektør i Ahead Group, Kjetil Botten Skogly, er for tiden også konstituert som leder av Hyper.

– Vi er veldig fornøyde med å ha styrket oss både i strategi- og prosjektleder-leddet ved å få Larsåsen og Thingvold på plass, sier han. – Hyper er inne i en veldig spennende utviklingsfase og disse tilskuddene til vår kompetanse var akkurat det vi ønsket oss nå.

Fra kommunikasjonssjef til strategisk rådgiver

Anette Johnsrud Larsåsen har lang erfaring innenfor strategi og digital markedsføring. Nå takker hun for seg som kommunikasjonssjef ved Høyskolen Kristiania, for å bli Hypers nye strategiske rådgiver. Tidligere har hun jobbet hos både Geelmuyden Kiese og Trigger. Hos Hyper er hun ansatt som strategisk rådgiver.

– Det er en sann glede å begynne i Hyper. Å komme tilbake til byråsiden, fysisk kontor og få jobbe helhetlig med reklame- og contentkunder, er tidenes beste kinderegg, sier Anette.

Tilbake til det kreative

Ina Sofie Thingvold har erfaring både som markedskonsulent, produksjonskoordinator og prosjektleder. Hun synes det er godt å være tilbake i et kreativt miljø.

– Ettersom Hyper nå er i spennende utvikling, er det en fin timing. Jeg gleder meg masse til å kunne være med reisen videre, forteller Thingvold.