Ny strategisk rådgiver til SMFB

Vibeke Hauge er ansatt som ny rådgiver i SMFB.

93991 23d48 original
Fra venstre: Adm.dir. Kristian Schøning-Kristiansen, rådgiver Vibeke Hauge og COO Charlotte Mjaaseth.

Vibeke Hauge er tidligere partner i Geelmuyden Kiese, har lang erfaring fra Dinamo og kommer senest fra Accenture Interactive.

– Med sin tunge kompetanse innen strategisk kommunikasjon gjennom nærmere 20 år i Geelmuyden Kiese og Dinamo er Vibeke et verdifullt tilskudd til SMFB, sier administrerende direktør Kristian Schøning-Kristiansen i SMFB. – Hun hoppet på et godstog som er på full fart forover, og henger usedvanlig godt med så langt, legger han til.

Lang erfaring

Hauge har jobbet med et bredt tverrsnitt av kommunikasjonsoppgaver for en rekke ulike selskaper, og har særlig erfaring fra bransjene trening/helse/ernæring, Tech og energi/miljø. Hun sitter også i styret i det norske oppstartsselskapet Brim Explorer som bygger noen av verdens første elektriske turistskip, og det første skipet sjøsettes om en knapp måned i Lofoten.

– SMFB er etter min mening et av landets sterkeste kreative miljøer, med mennesker som har et brennende engasjement for kundene, og som mener at alt er mulig. Dette passer meg perfekt, og jeg er allerede godt i gang med jobbing for en rekke ulike kunder på huset, sier Vibeke Hauge.