Ny teamleder på plass hos Heydays

Identitet- og digitalmiljøet Heydays ansetter Ida Bentsen som ny teamleder. Hun er utdannet innen design- og design-management og kommer sist fra Gjensidige.

86431 a4778 original
På bildet: Lars Kjelsnes, Simon Gustavsson, Felix Skaara, Stein Henrik Haugen, Mathias Hovet, Ida Bentsen, Thomas Lein & Pontus, Martin Kristiansen. Ikke tilstede Pia Winther.

– Med kunder som har behov for et høyt tempo og høye krav til leveranser, trenger vi folk som har et kaldt hode og et varmt hjerte, og Ida har heldigvis begge deler, sier byråleder Mathias Haddal Hovet.

– Ida har med seg masse relevant erfaring inn i rollen som teamleder hos oss. Hun har utdannelse både innen grafisk design og design management fra London, og hun forstår svært godt hvordan ressursallokering og prosess fungerer i praksis. Ida har drevet eget selskap og vært ansvarlig for ressursallokering, forbedringer i arbeidsflyt og implementering av designprosesser for flere kunder, nå sist hos Gjensidige. Da skjønner du begge sider av bordet godt, som kommer kundene våre til nytte. Vi er stolte av å ha Ida med på laget, sier Hovet.

– Jeg gleder meg til kombinere mine interesser for design, forretningsutvikling, start-ups og teknologi, og å utfordre og støtte designerne videre i utvikle norske og internasjonale merkevarer i et av det desidert mest fremoverlente miljøene vi har her i landet, sier Ida Bentsen.

Heydays ble etablert i 2008 og teller nå 10 ansatte. Teamet spesialiserer seg på utvikling av visuelle identiteter og digitale tjenester for norske og internasjonale kunder, eksempelvis Schibsted, Oslo Bysykkel, Kolonial.no, Monner, Flokk, Spiff, Hjemmelegene, Fiken og BDO.