Ny toppleder i Creuna Norge

Birgitte Feginn Angelil tar over stillingen som leder i Creuna Norge etter Torstein Harildstad, som fortsetter som CEO i Creuna-konsernet.

91524 22c63 original
Birgitte Feginn Angelil tar over etter Torstein Harilstad som daglig leder i Creuna Norge.

Ifølge Creuna innebærer lederskiftet i Norge en styrking av ledelsen i byrået, ettersom Torstein Harildstad en periode har hatt dobbelt funksjon som leder for både Creuna Konsern og Creuna Norge. Birgitte Angelil har gjennom familieselskapet Eltek Holding vært på eiersiden og vært medlem i styret i Creuna Konsern siden 2015. Hun trer nå tilbake fra vervet som styremedlem og skal bruke all sin erfaring og energi som daglig leder.

– Henrykt over å være tilbake

Angelil har lang fartstid i kommunikasjonsbransjen, ikke minst fra Creuna. I 2015, før hun ble investor og styremedlem, sluttet hun i jobben som direktør for salg og forretningsutvikling, og avsluttet med det en foreløpig 15 år lang karriere i byrået.

– Jeg er henrykt over å være tilbake i en operativ rolle i Creuna. Vi er svært godt posisjonert for å levere det markedet i økende grad etterspør, integrerte løsninger og helhetlige kundeopplevelser. Jeg gleder meg til å kunne bidra til å løfte frem et enda mer offensivt og integrert selskap enn det jeg forlot som ansatt for tre år siden, sier Birgitte F. Angelil.

Harilstad forteller at byrået har funnet den riktige modellen for å levere helhetlige løsninger på en effektiv måte.

– Vi har en god plattform for vekst, og Birgitte vil med sin erfaring, innsikt og energi være en drivkraft for å realisere det store potensialet som ligger i markedet og i Creuna, sier han.