Ny UX-designer til Neue

Engelskmannen Mark Diffey kommer fra start-up-miljøet i Barcelona, via Booking.com, til Neue for å jobbe med design som gjør en forskjell.

DSC01058x
Lars Håvard Dahlstrøm og Mark Diffey. Foto: Neue Design Studio

– Vi skaper engasjerende merkevareopplevelser og Mark gjør oss enda bedre rusta for å til å gjøre virkelig grensesprengende design. Han er både kreativ og handlekraftig etter alle årene med å jobbe med start-ups og digitale merkevarer, sier kreativ leder Lars Håvard Dahlstrøm.

Designbyrået har nylig utmerket seg med å vinne prestisjetunge Red Dot Awards med Gjensidige for appen Lettlånt. Neue styrker seg nå videre på digital tjenesteutvikling. Det var en av grunnene til at Mark Diffey havnet akkurat der.

– I Neue utfordres jeg på å skape ekspansive merkevareopplevelser i kombinasjon med funksjonell UX på høyeste nivå. Det er både faglig motiverende og gir meg bredere kompetanse, sier Diffey.

Neue har lenge vært et av landets ledende designmiljøer. De siste årene har byrået satset enda mer på designutvikling for kunder som ønsker engasjerende merkevareopplevelser i digitale grensesnitt.