Nye ansatte til Patchwork

Social Marketing-byrået Patchwork vokser både i antall kunder og ansatte.

60718 b9f79 original
Fra venstre: Ragnhild Ulleberg, Merethe Nyvold Johannessen og Kirsti Ertsås. Foto: Patchwork

Ragnhild Hammersmark Ulleberg er ansatt som tekstforfatter og community manager i byrået. Hun har bakgrunnn som manusforfatter for dokumentarer og reality TV-produksjon hos Mastiff og Endemol. Hun er utdannet tekstforfatter fra Westerdals.

Kirsti Irgens Ertsås er ansatt som AD og community manager og er AD utdannet også fra Westerdals. Hun har de siste fire årene jobbet med sosiale medier, PR og krisehåndtering i Star Tour, og har ellers erfaring fra journalistikk i blant annet VG og seher.no.

Merethe Nyvold Johanessen tok over som administrerende direktør i Patchwork Norge i januar. Hun har 16 års fartstid i kommunikasjonsbransjen, fra WJ Kommunikasjon & Design, Red Media, Mediacom og Radio 1 Norge.

– Vi er glade for å ha styrket Patchwork Norway og ser fram til å styrke teamet ytterligere for å møte etterspørselen fra kundene, forteller Johannessen.

På kundelisten i Norge står blant annet Bosch, drivved.no, Braastad Cognac, Linie Aquavit, Phizer, Star Tour, Hills Pet Nutrition og Dremel. Patchwork Group har nå godt over 40 ansatte fordelt mellom avdelingene i København, Stockholm, LA og Oslo.