Nye ansikter i appselskapet Skalar

Design- og utviklingsselskapet Skalar fortsetter å vokse. Så langt i år har fem nye medarbeidere funnet seg en stol i Karl Johansgate 13.

51860 35457 original
Nye kolleger i Skalar: Fred Lesser, Chris André Larsen og Gunnar Fornes. Foto: Skalar

Skalar designer og utvikler applikasjoner som gir en enklere hverdag: Enten ved å forenkle prosesser internt i en organisasjon eller ved å gjøre Skalars kunders produkter enklere tilgjengelig for sluttkunden. Selskapets regnskaper for første halvår i år viste en omsetning på rundt 7 millioner, med et overskudd på rett under 1 million.

Påfyll av fagfolk

Økt kundestrøm og omsetning fører også til økt behov for nye flinke folk. En utvikler og en prosjektleder ble ansatt i våres, og i høst kom en frontenddesigner, nok en utvikler og en salgsansvarlig i en nyopprettet stilling.

Den nye salgsansvarlige, Chris André Larsen, kommer fra stillingen som salgssjef i Eniro.

– Jeg gleder meg til å gå fra å selge kvantitet til å selge kvalitet. Skreddersydde løsninger er en utfordrende kontrast til hva jeg tidligere har solgt, og jeg gleder meg til å forstå mer av hva kundene spør om og hva kollegene mine i Skalar kan innovere, sier han.

Høstens to andre nye ansikter tilhører Gunnar Fornes, som kom fra utviklingsavdelingen i Dagbladet, og Fred Lesser, med mange års designerfaring for kunder som blant annet McDonalds, Jotun, Discovery Channel og Toyota.